23948sdkhjf

Bro-elementer i luften over Helsingørmotorvejen

Fire store broelementer bliver løftet på plads henover Helsingørmotorvejen i weekenden d. 8.-9. juni. De fire elementer udgør den nye midlertidige stibro, som Vejdirektoratet monterer ved Egebækvej syd for Gl. Holte.
Lørdag morgen ankommer en stor mobilkran til Egebækvej. Her rigges den til, så den kan være klar skal løfte fire broelementer på plads henover Helsingørmotorvejen. De to første brosektion forventes at blive monteret i tidsrummet 9.30 – 15.00. Derefter bliver kranen afrigget og kørt væk. Søndag foregår monteringen i tidsrummet 9.00 – 16.00, fortæller projektleder Jette Buch-Hansen fra Vejdirektoratet.

- Der bliver lidt ekstra at se på for trafikanterne og ikke mindst for beboerne i området. Det er ikke hver dag vi løfter rundt på så store elementer ved en motorvej i drift. Derfor er interesserede borgere også velkommen til at kigge forbi og overvære arbejdet. Vi har ikke sat mandskab af til at vise folk rundt på pladsen, men der vil være et par steder, hvor de kan stå sikkert og følge arbejdet, siger Jette Buch-Hansen.

Permanent bro på plads næste sommer
Etableringen af stibroen er en del af arbejdet med at udbygge Helsingørmotorvejen fra fire til seks spor mellem Hørsholm S og Gl. Holte. Stibroen bliver for gående, cyklende og ridende og skal fungere som en midlertidig bro. Den skal blive stående i et års tid.

- Når vi har den midlertidige bro på plads, så skal vi have revet den eksisterende bro ved Egebækvej ned og derefter kan vi så komme i gang med at bygge en ny, som skal stå færdig i sommeren 2014, siger Jette Buch-Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11