23948sdkhjf

Velux tror på sit milliard-projekt

Trods de netop iværksatte besparelser er topchef Jørgen Tang-Jensen overbevist om, at der er et marked for Velux' milliardsatsning på nye produkter.
Tidligere i denne uge offentliggjorde Velux, at 82 stillinger, heraf de fleste i Danmark, skal nedlægges. Årsagen er dels den fortsatte lavkonjunktur i byggeriet, og dels at arbejdsindsatsen omkring Velux' seneste lanceringer nu er toppet.

I lyset af, at Velux alene i Danmark beskæftiger cirka 2.600 medarbejdere, er der dog ikke tale om nogen større nedskæring, og ifølge CEO Jørgen Tang-Jensen tjener Velux fortsat penge i et niveau, som de fleste andre i byggeriet vil misunde.

I et interview med Berlingske Tidende slår han fast, at troen på koncernens milliardinvesteringer i nye ovenlysvinduer og et nyt modulkoncept til projektmarkedet er stor. Det handler om at væbne sig med tålmodighed, for markedet er der, mener Jørgen Tang-Jensen:

- I nullerne kunne vi bruge al vores tid på at skaffe træ, glas, aluminium og folk, der ville arbejde over. Der var næsten ingen grænser for efterspørgslen. Men vi vidste godt, at det ville få en ende. Ikke at vi forudså finanskrisen. Men vi kunne hen omkring 2007 se et ændret miks i efterspørgslen. De dyre produkter solgte vi færre af. Vi solgte flere af de lidt billigere, men ikke helt så mange. Siden kom finanskrisen, som nu har varet i fem år, siger han til avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109