23948sdkhjf

Biblioteksbyggeri i Højbjerg skal gentænkes

Arbejdet med etablering af et nyt bibliotek og borgerservice i Højbjerg skal begynde forfra, mener rådmanden for Kultur og Borgerservice i Aarhus.
Mange, overvejende bekymrede, høringssvar i den netop afsluttede forhøring om et nyt centerbyggeri i Højbjerg, har vakt ekstra interesse hos rådmanden for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, March Perera Christensen.

Selve byggesagen og høringen hører under magistratsafdelingen for Teknik og Miljø, men da det også var meningen, at Højbjerg Bibliotek og borgerservice skulle flytte ind i det nye center, har Marc Perera Christensen fulgt den seneste tids debat.

- Borgerservice og biblioteket er til for borgernes skyld. Det er vigtigt, at de placeres et sted, hvor borgerne er glade for at komme. Den netop afsluttede forhøring viser, at der er alt for stor usikkerhed om og utilfredshed med det foreslåede projekt. Når vi laver en høring, er det afgørende, at vi tager borgerne alvorligt. Derfor er der kun en rigtig beslutning i denne sag. Det er en ommer! Siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune.

Der skal være en tæt dialog med borgere om et muligt nyt bibliotek i Højbjerg. Det er besluttet, at der skal etableres et bibliotekstilbud med tilhørende borgerservice, der kan forbedre og løftede servicen for hele sydbyen.

- Det er afgørende for mig, at vi nu får lavet en grundig proces, der inddrager både borgere og kommunen. For mig er det vigtigere, at vi træffer den rigtige beslutning end en hurtig og forhastet beslutning, siger rådmanden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094