23948sdkhjf

Nyt boligområde i Balling

En ny lokalplan for en gammel gartnerigrund i Balling vest for Skive lægger op til, at der opføres 18 nye boliger på grunden.
Efter ønske fra ejeren af den gamle gartnerigrund i Balling er udarbejdet en lokalplan for området, som muliggør opførelsen af i alt ni dobbelthuse (18 boliger) i området.

Ud over boligbyggeriet har lokalplanen til formål at sikre adgang til området fra Søndergade for både billister og bløde trafikanter, samt fastsætte retningslinjer og principper for udstykning, placering, og udformning af boligbebyggelsen, friarealer, veje og parkering i området.

Bebyggelsen er planlagt udformet med en intern vej hvor syv af de ni dobbelthuse ligger omkring denne, mens de to sidste dobbelthuse er placeret inde i midten. I forbindelse med boligerne vil der være lidt have, forhave og terrasse. Herudover vil der indenfor lokalplanområdet udlægges grønne områder som kan benyttes af alle beboerne.

Skive byråd har netop vedtaget lokalplanen, der er i høring fire uger. Området er i dag udlagt til centerområde med bl.a. butikker og liberale erhverv samt boligformål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143