23948sdkhjf

Ordrebogen bugner hos A. Enggaard

Med fremgang på både top- og bundlinje samt en fornuftig projekt- og ordrebeholdning ser den nordjyske entreprenørvirksomhed lyst på fremtiden.
Optimismen trives hos den nordjyske entreprenørvirksomhed A. Enggaard A/S oven på koncernregnskabet for 2012 fra A. Enggaard Holding A/S.

Årsrapporten viser en fremgang i omsætningen på 15 procent til 1.288 mio. kr., hvilket har udmøntet sig i en tilsvarende fremgang på bundlinjen, som i 2012 lød på 61,6 mio. kr. efter skat mod 53,4 mio. kr. i 2011.

Fremgangen på både top- og bundlinje betegnes af ledelsen som tilfredsstillende og bevirker, at A. Enggaard Holding kan fremvise en egenkapital på 477 mio. kr., svarende til en soliditetsgrad på 21 procent.

Offentligt byggeri er en hjørnesten
Samtidig forventer ledelsen både høj aktivitet og et tilfredsstillende resultat for det indeværende regnskabsår.

- Koncernens projekt- og ordrebeholdning er meget tilfredsstillende, og koncernen vil benytte den kommende periode på at videreudvikling af disse projekter. Koncernen har investeret i flere projekter, som efter ledelsens opfattelse vil bidrage positivt til de kommende års indtjening, skriver direktør Asger Enggaard i årsrapporten.

Senest vandt A. Enggaard i april et rådhusprojekt i Rebild Kommune, og ifølge Asger Enggaard udgør det offentligt støttede byggeri i dag omkring 80 procent af de projekter, virksomheden beskæftiger sig med.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125