23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Abeo A/S
Louis Becker, Ulla Brockenhuus-Schack og Kristian Hertz er indtrådt i bestyrelsen hos Abeo A/S i stedet for Steen Halbye, Peter Hertz og Birgit W. Nørgaard. Samtidig er Hans Gormsen blevet valgt som bestyrelsesformand

Abeo A/S udvikler dækelementer og blev etableret i 2010 af DTU, venture kapitalfonden SEED Capital og en iværksættergruppe bestående af Kristian Hertz, Mads Løntoft, Peter Hertz og Alexander Wulff.

Arkil A/S
Agnete Raaschou-Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Arkil A/S i stedet for Niels Arkil. Samtidig er Hans Schmidt-Hansen indtrådt som næstformand.

Barslund A/S
Hans Frost Pedersen er blevet udnævnt til produktionsdirektør hos Barslund A/S. Samtidig er Carsten Holst Blunck blevet ansat som teknisk direktør. Han kommer fra en stilling som projekt- og markedsdirektør i Cowis division for jernbaner, veje og lufthavne.

Barslund A/S er en entreprenørvirksomhed inden for anlægs- og forsyningsarbejder.

Dansk Byggeri
Michael Ancher er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Byggeri i stedet for Johnny Røn. Samtidig er Klaus Kaae, Michael Lund Kristensen og Carsten Rokkjær blevet genvalgt til bestyrelsen.

Danske Byggematerialer
Jette Snoer er indtrådt i bestyrelsen hos Danske Byggematerialer.

Danske Byggematerialer er sammensat af seks sektioner og foreninger med tilknytning til Dansk Byggeri: Alufacadesektionen, Industrisektionen, Snedkersektionen, Industrilakerernes Landsforening, Dansk Trappefabrikant Forening samt Glasindustrien.

Fiberline A/S
Thorkild Ladefoged er udtrådt af bestyrelsen hos Fiberline A/S (kilde: BIQ.dk).

Fiberline A/S beskæftiger sig med markedsføring, udvikling og produktion af pultruderede kompositprofiler til vindmølleindustrien, vindues- og facadeindustrien samt markedet for strukturelle profiler.

Inbogulve A.m.b.a
Ulrik Engelund Holm er blevet ansat som koncernindkøbschef hos Inbogulve A.m.b.a (kilde: Børsen).

Inbogulve A.m.b.a varetager kædeaktiviteterne for Garant Gulve og Gardiner.

NCC Bolig A/S
René Brandt er blevet udnævnt til direktør og indtræder samtidig i direktionen hos NCC Bolig A/S.

NCC Bolig A/S er en del at forretningsområdet NCC Housing, der udvikler og sælger boliger på udvalgte markeder i Norden, Tyskland, Baltikum og St. Petersburg.

Nørhalne VVS A/S
Johnny Tygesen Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Nørhalne VVS A/S i stedet for Jesper Hyldgaard Nielsen (kilde: BIQ.dk).

Nørhalne VVS A/S er grundlagt i 1970 og i dag tre afdelinger i Nordjylland og ca. 35 medarbejdere.

Rambøll
Lotte Høj Hulsbæk er blevet udnævnt til projektchef hos Rambøll med tilknytning til afdelingen for Bridge, Tunnel and Construction (kilde: Børsen).

Solar
Martin Trampe er med virkning fra 10. juni blevet ansat som chief executive director, CED hos Solars hollandske datterselskab; Solar Nederland B.V., i stedet for koncernchef Flemming H. Tomdrup, der har været konstitueret i stillingen.

Solar er en dansk el-, vvs- og ventilationsgrossist med selskaber i blandt andet Sverige, Tyskland, Holland, Polen og Norge.

Troldtekt A/S
Orla Jepsen er blevet ansat som ny fabrikschef hos Troldtekt A/S’ produktionsafdeling i Troldhede.

Troldtekt producerer og leverer byggematerialer med speciale i akustikløsninger.

Uponor A/S
Sebastian Bondestam, Finland, er indtrådt som bestyrelsesformand hos Uponor A/S i stedet for Karl-Oscar Robin Carlsson, Sverige (kilde: Børsen).

Uponor udvikler vvs-løsninger.

Vola A/S
Karen Overgaard er indtrådt i bestyrelsen hos Vola A/S i stedet for Carsten Overgaard (kilde: Børsen).

Vola A/S producerer vandhaner og tilbehør i tidløst skandinavisk design.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109