23948sdkhjf

Barslund styrker ledelsen

Den sjællandske entreprenørvirksomhed har udnævnt to nye direktører. Målet er at styrke indsatsen inden for totalentrepriser og større anlægsopgaver.
Med virkning fra den 1. maj har Barslund A/S udnævnt Hans Frost Pedersen til produktionsdirektør og Carsten Holst Blunck som teknisk direktør.

Hans Frost Pedersen har været ansat i virksomheden siden 1999, senest som regionschef for infrastrukturopgaver. Han har blandt andet haft ledelsesopgaver på Storebælts- og Øresundsforbindelserne og har herigennem tilegnet sig en bred tværfaglig ekspertise i løsning af større anlægsopgaver.

Han har desuden stor erfaring med bygge- og anlægstekniske opgaver indenfor Barslunds øvrige områder; herunder opgaver for forsyningsselskaberne og kommunale anlægsopgaver.

Teknisk direktør hentet i Cowi
Den nye tekniske direktør, Carsten Holst Blunck, er hentet til Barslund for at styrke kompetencerne inden for totalentrepriser. Han kommer fra en stilling som projekt- og markedsdirektør i Cowis division for jernbaner, veje og lufthavne. I denne stilling har han har stået for ledelsen af store multidisciplinære anlægsprojekter vedrørende projektering, kontraheringsassistance, tilsyn og byggeledelse.

Carsten Holst Blunck har desuden erfaring med konkurrenceudsættelse af offentlige anlægsprojekter, herunder gennemførelse af udbud, evaluering af tilbud samt drift af de tilhørende kontraktforhold, der er opnået i forbindelse med assistance til offentlige bygherrer. Endvidere har han igennem en årrække fungeret som syn- og skønsmand og har erfaring med projektering og projektledelse af store tværfaglige projekter for totalentreprenører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125