23948sdkhjf

Totalrådgiver til modangreb

Kommer det til en retssag om den forsinkede ombygning af Skolegades Skole i Brønderslev, vil totalrådgiveren, arkitektfirmaet Christensen & Rotbøll, kræve betaling for et merhonorar fra kommunen.
Det skriver Nordjyske.dk.

Det stærkt forsinkede ombygning af Skolegades Skole i Brønderslev kan være på vej mod en retssag. Projektet er blevet flere mio. kr. dyrere end ventet og adskillige måneder forsinket. Brønderslev Kommune mener, at totalrådgiver på projektet, Arkitektfirmaet Christensen & Rotbøll, ikke har løftet opgaven som krævet og overvejer derfor en retssag.

Læs mere: Problemramt byggeri på vej mod retssag.

Overfor Nordjyske.dk beklager adm. direktør fra Christensen & Rotbøll, Kim Fihl, sagens forløb og forsinkelsen i byggeriet. Kommer det til en retssag advarer han dog kommunen om, at firmaet er klar med modkrav:

- Så bliver det en dobbeltsidig sag, der kommer til at køre. En på eventuelle projektfejl, som der ligger nogle af i sagen, og hvor de kan være berettiget til erstatning, men vi mener, at det merhonorar, vi er berettiget til, langt overstiger det, som kommunen er berettiget til, siger Kim Fihl til avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078