23948sdkhjf

Indsats mod uautoriseret arbejde uden resultat - endnu

Trods en stor indsats fra flere sider var antallet af anmeldelser af uautoriseret arbejde indenfor el- og vvs-området i 2012 på samme niveau som året før.
Med 328 anmeldelser af uautoriseret el- og vvs-arbejde sidste år mod 329 i 2011 er det ikke lykkedes at få sendte det uautoriserede arbejde til tælling.

Det skriver installator.dk.

I løbet af 2012 har flere organisationer indledt kampagner imod autorisationsovertræderne, ligesom Sikkerhedsstyrelsen har oprettet en hjemmeside, hvor forbrugerne kan finde frem til de autoriserede installatører. Den indsats forventer DS Håndværk & Industri, man vil begynde at se resultaterne af i år:

- Jeg håber og tror på, at kurven knækker i 2013. Dels fordi der er kommet mere information til forbrugerne. Men også fordi Sikkerhedsstyrelsen, på baggrund af pres fra branchen, er blevet bedre til at synliggøre deres arbejde på området og ikke mindst synliggøre, hvad konsekvensen er for de virksomheder, der bryder reglerne, siger kommunikationschef i DS Håndværk & Industri, Kristine Lyngbo, til installator.dk.

De 328 anmeldelser af uautoriseret arbejde i el- og vvs-brancherne i 2012 er over tre gang så mange som i 2008. Dengang var der 105 anmeldelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125