23948sdkhjf

Sitech ekspanderer på Sjælland

Leverandøren af anlægsmaskiner melder om pæn ordrefremgang og har netop åbnet kontor i Ringsted.
Den danske forhandler af Trimble-udstyr har åbnet en afdeling i Ringsted sammen med den internationale landmålervirksomhed Spotland Surveyors.

- Vi har mange kunder på Sjælland, som vi nu kommer tættere på. Derudover vil vi gerne være mere synlige øst for Storebælt, og det bliver vi med vores nye afdeling i Ringsted. Sammen med Spotland udgør vi et videncenter, som vores kunder kan drage stor nytte af, siger direktør Christian Nielsen fra Sitech’ hovedkontor i Hørning ved Aarhus.

Salgskontoret i Ringsted er i første omgang bemandet med en sælger og en tekniker. Sælgeren er Knud Rolskov Rasmussen, som gennem flere år har varetaget opgaverne på Sjælland.

Fremgang for salget
Ekspansionen skal ses i lyset af, at Sitech er inde i en positiv periode.

- Hvis vi kigger på ordrebeholdningen pr. 1. marts 2013, så er den tre gange så stor sammenlignet med samme tidspunkt de foregående år. Vi synes, det går godt. En af forklaringerne på fremgangen er, at kunderne i stigende grad fokuserer på effektiviseringer, som differentierer dem fra konkurrenterne, siger Christian Nielsen.

På grund af den hårde konkurrence i entreprenørbranchen har Sitech investeret i bl.a. Trimble-udstyr. Med kursusaktiviteter vil man sætte fokus på det nye udstyr samt vise, at man ikke kun henvender sig til landmålere, men også gerne vil have fat i entreprenørfirmaernes formænd og ingeniører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078