23948sdkhjf

Rekordomsætning hos Rambøll

Rambøll præsterede tilfredsstillende i 2012 og rundede for første gang 1. mia. euro i omsætning, svarende til 7,6 mia. kr.
Rambøll omsatte for 7.552 mio. kr. i 2012 (6.891 mio. kroner i 2011). Omsætningen voksede dermed med 10%, hvoraf 8% var organisk.

Koncernens driftsresultat før goodwillafskrivninger (EBITA) voksede med 14% til 406 mio. kr. (356 mio. kr. i 2011). Alene de danske forretningsenheder genererede EBITA på 219 mio. kr. - det bedste driftsresultat til dato. Det solide danske driftsresultat blev levereret på baggrund af en rekordomsætning, og 200 nye medarbejdere blev ansat (netto) i løbet af året for at matche den stigende efterspørgsel på rådgivningsydelser.

- Vi har øget omsætningen med 10% i en tid præget af meget vanskelige markedsvilkår, mens vores driftsresultat endda er øget med 14%. Det er en positiv udvikling, at vores markedsandel vokser, mens vi forbedrer vores lønsomhed, siger koncernchef Jens-Peter Saul fra Rambøll.

Afsæt til stort internationalt spring
Med vækstrater på henholdsvis 35% og 20% i de internationale forretningsenheder inden for Olie/gas og Energi og solide vækstrater i Norden inden for Miljø, Byggeri og Transport har virksomheden et godt afsæt for opfyldelse af sin nye strategi.

- Vi ønsker at tage et stort internationalt spring, hvor vi eksponerer virksomheden mest muligt til de globale megatrends, der i dag driver behovet for ingeniør- og konsulentrådgivning. Globalt er der øget efterspørgsel på energi og naturressourcer og ikke mindst på løsninger, der sætter nye rammer for, hvordan vi bæredygtigt udvikler vores byer og samfund. Her kan vi virkelig bidrage, siger Jens-Peter Saul.

Årsrapporten vil blive offentliggjort efter Generalforsamlingen den 21. marts 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11