23948sdkhjf

45 millioner til skoleopgradering

18 af Herning Kommunes folkeskoler vil i den kommende tid blive renoveret, opgraderet og få bedre indeklima for sammenlagt 45 mio. kr.
Eleverne på Vestervangskolen kan glæde sig til et helt nyt ventilationsanlæg. Skalmejeskolen får nye gulve over hele huset. På Brændgårdskolen bliver de eksisterende sløjd- og billedkunstlokaler samlet og omdannet til et fælles, kreativt miljø. Engbjergskolen kan også se frem til at få bedre forhold i både hjemmekundskab og værkstedsundervisningen. Og listen fortsætter.

Herning Kommunes børne- og familieudvalg har netop givet grønt lys for en liste på i alt 18 renoverings- og forbedringsprojekter på kommunens folkeskoler – og dermed også sagt ja til en investering på 45 mio. kr. i bedre fysiske rammer for kommunens skolebørn og lærere.

En del af varmeregnskabet
De 45 mio. kr. til skolerenoveringer er en del af 230 mio. kr., Herning Kommune i sensommeren 2012 fik for salget af sine aktier i EGJ Varme.

I alt er der sat 65 mio. kr. af til forbedringer på folkeskoleområdet – de sidste 20 mio. kr. vil blive fordelt over de kommende år. En anden del af ”varme-pengene” går til etableringen af et nyt og længe ønsket 50 meter bassin ved Herning Svømmehal.

Endelig kommer der op mod 100 mio. kr. i Herning Kommunes Udviklingsfond, der sikrer penge i kassen til at kaste sig over nye, spændende projekter til gavn for kommunen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109