23948sdkhjf

Stadion-byggeri skrider frem

Trods vinter og kulde går det fremad med byggeriet af den nye nordtribune på Randers' stadion, som et team bestående af Einar Kornerup - Jylland, Friis & Moltke og Grontmij står for.
Det der kan kaldes "stueetagen" på den nye Nordtribune på AutoC Park Randers Stadion er ved at tage form og forbindelsen mellem tribunerne er så småt også gået i gang. Det fremgår af Randers Kommunes hjemmeside.

I "stuetagene" skal der være salgsboder, toiletter m.m. svarende til hvad der findes på det samme etageniveau på øst-tribunen og syd-tribunen. Ovenpå "stueetagen" kommer et Lounge-niveau, der forbindes med den nuværende Thor Lounge på vest-tribunen via en gang mellem de to tribuner. Yderligere skal der etableres et Sky Box-niveau allerøverst oppe.

350 nye siddepladser
Det er måske ikke alle, der er klar over, at den sidste sektion af øst-tribunen op imod nord altid har "manglet", siden denne tribune blev indviet i 2006. Men den bygges nu i forbindelse med opførelsen af Nordtribunen, således at de to tribuner kan forbindes.

Tilbygningen af den manglende sektion af øst-tribunen giver en ekstra tilskuerkapacitet på henved 350 siddepladser, hvorved totalkapaciteten bliver på lidt over 3.000 siddepladser på øst-tribunen. Byggeriet af den sidste sektion forventes at stå færdig med byggeriet af Nordtribunen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094