23948sdkhjf

Investorinteresse i stadionprojekt i Køge

Interessen for at deltage i det 400 mio. kr. dyre stadionprojekt i Køge er stor, lyder det fra konsulent der afdækker investorinteresse.
I september sidste år ansatte Køge Kommune Per Bendix fra Bendix Consult som konsulent med det formål at finde private investorer, der tilsammen er parate til at skyde penge i et nyt Køge Stadion, som koster ca. 400 mio. kr. Til opgaven fik Per Bendix otte måneder og en deadline for investor-afdækningen i april 2013.

Læs mere: 400 millioner søges til stadionbyggeri.

Nu, seks måneders tid inden i processen, melder Per Bendix om stor interesse i projektet fra potentielle investorer. Det skriver SN.dk.

- Der er en meget stor interesse fra en gruppe investorer, blandt andet flere større pensionskasser, der gerne vil være med til den slags projekter. Derfor mener jeg, at det kan lade sig gøre og vil blive gjort, siger Per Bendix til avisen.

Projekt med mange muligheder
Han understreger dog, at kombinationen af funktioner og lejere er afgørende for projektets succes.

Det nye stadion skal ligge samme sted som det nuværende Køge Stadion. Dermed kommer Køge Ny Stadion til at ligge tæt på offentlig transport – midtvejs mellem Køge Station og den kommende station i Køge Nord. Samtidig bliver det nye stadion nabo til Køgehallerne. Et nyt stadion skal også rumme de mange mindre foreninger, som i dag har lokaler i området.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11