23948sdkhjf

Grønt lys til stort renoveringsprojekt

En renovering til 233 mio. kr. af Vestervænget i Skive skaber arbejde til omkring 400 mand i et år.
Økonomiudvalget i Skive Kommune har netop godkendt at garantere for et lån til renoveringen af lejlighederne i Vestervænget. Det giver ikke kun bedre lejligheder til beboerne, men også håndværkerne noget at lave, fremhæver en glad formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen:

- Det er en nyhed, der varmer her i en kold tid, hvor vi jo lige om lidt desværre må sige farvel til BoligJob-ordningen, som ellers har holdt gang i mange midt- og vestjyske virksomheder i byggebranchen. Derfor er der også stærkt behov for byggeprojekter, som kan hjælpe virksomhederne med at holde varmen, siger han.

Renoveringen af lejlighederne i Vestervænget er et så stort projekt, at det anslås at give arbejde til cirka 400 mand i et år. For at projektet bliver en realitet, mangler beboerne i Vestervænget at stemme ja til projektet.

- Jeg håber, at også beboerne kan se, de mange fordele, der ved at renovere lejlighederne netop nu. Renoveringen vil både give mere moderne lejlighed, der er energisparende og tidssvarende at bo i, og så vil de give de lokale virksomheder mulighed for at byde på opgaven, og dermed fylde i tomme ordrebøger, som der er i mange af i øjeblikket, siger Niels Hansen.

Med renoveringen reduceres antallet af lejligheder fra 236 til 179. Istandsættelsen vil blandt andet byde på isolering, nye vinduer, døre, rør, varme, badeværelser og køkkener i lejlighederne, der er bygget i perioden 1969-1971.

- Det er dejligt at se, at Skive Kommune med renoveringer som denne prioriterer at sætte gang i hjulene i Midt- og Vestjylland. Når krisen kradser, er der netop behov for, at kommunerne sætter gang i initiativer, der kan skaffe arbejderpladser, siger Niels Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141