23948sdkhjf

Fem teams i spil til Holbæk Arena

Holbæk Kommune har nu udvalgt de konsortier, der skal give et bud på Holbæk Arena.
Byrådet i Holbæk Kommune godkendte tidligere på året en arkitektkonkurrence for Holbæk Arena. Ved deadline for prækvalifikation var der indleveret 25 bud.

- Det er positivt, at så mange firmaer har vist interesse for at deltage i konkurrencen. Det viser, at vi har et rigtig spændende projekt, siger Søren Kjærsgaard, der er borgmester i Holbæk Kommune.

Holbæk Kommune har nu udvalgt fem firmaer med tilhørende samarbejdspartnere, der får mulighed for at deltage i den sidste del af konkurrencen. Borgmesteren ser frem til de konkrete bud på en realisering af Holbæk Arena.

De fem teams:
Arkitema (med Effekt, Drees
& Sommer, Celis Consul, DIF,
SDU, Halinspektørforeningen).

Cobe (med Vilhelm Lauritzen
Arkitekter og Rambøll).

Dorte Mandrup Arkitekter
(med Topotek 1 og Arup).

Henning Larsen Architects
(med Jaja Architects,
Manica Architecture,
Tredje Natur, Buro Happold).

3XN (med Planit-IE og Arup).
- Nu går firmaerne i gang med at konkretisere den vision, vi har for Holbæk Arena. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad de når frem til. Vi har store ambitioner med Holbæk Arena, og det vil med sikkerhed komme til udtryk i budene.

Arenaen skal placeres på et 42 hektar stort område i det vestlige Holbæk. Udover hovedbygning og administrationsarealer skal bebyggelsen indeholde faciliteter som svømmehal, skøjtehal, cykelhal, fodboldstadion og rekreative områder.

Ifølge det konkurrenceprogram, som firmaerne har fået tilsendt, forventer Holbæk Kommune at kåre den endelige vinder af konkurrencen i juni 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125