23948sdkhjf

Ja til helhedsplan til 57 millioner

Odense Byråd har netop sagt god for en ny helhedsplan for området Vollsmose, som bl.a. har sigte på at fremtidssikre boligerne i området.
Et flertal i Odense Byråd har netop vedtaget en ny helhedsplan for området Vollsmose. Det skriver Fyens.dk.

Planens vision er at fremme en positiv udvikling gennem indsatser og aktiviteter, der vil være med til at gøre Vollsmose til et bedre sted at bo. Visionen fokuserer samtidig på Vollsmose som en bydel i kontakt med det øvrige Odense.

I et boligstrategisk perspektiv omfatter det bl.a. at skabe mere synlige forandringer området. Her tænkes på tiltrækning af erhverv og uddannelse til området, at åbne området op mod omverdenen og fokusere på fremtidssikringen af boligerne i Vollsmose.

Økonomien i helhedsplanen er samlet 57 mio. kr. fordelt med 35 mio. kr. fra Landsbyggefonden, 5,8 mio. kr. fra boligorganisationerne, 5,8 mio. kr. fra Odense Kommune og 10,8 mio. kr. fra en initiativaftale med Staten.

Muligvis lange udsigter
En af anbefalingerne til helhedsplanen var, at butikker flyttes fra Bøgetorvet til Vollsmose Torv.

Uenighed mellem boligforeningens direktør og bestyrelse om bl.a. flytningen af butikker væk fra Bøgetorvet til Vollsmose Torv har netop fået direktøren til at sige sit job op med øjeblikkelig virkning.

Læs mere: Direktøren forlader OAB med øjeblikkelig virkning.

Fyens.dk vurderer da også, at helhedsplanens gennemførsel kan have lange udsigter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11