23948sdkhjf

Direktøren forlader OAB med øjeblikkelig virkning

Uenigheder om fremtidens Vollsmose får nu Boligforeningen OABs direktør Palle Øvilsen til at forlade posten med øjeblikkelig virkning.
En længerevarende strid mellem bestyrelsen i den odenseanske boligforening OAB og foreningens direktør Paælle Øvilsen har nu fåret sidstnævnte til at sige sin stilling op med øjeblikkelig virkning. Det skriver Fyens.dk.

- Jeg har sagt op, fordi vi har forskellige synspunkter. Jeg mener, jeg kunne have kørt OAB frem til noget stærkt. Jeg blev ansat for at lave noget nyt for OAB, for at netværke og gøre OAB synlig. Jeg har i den grad leveret varen, men jeg må konstatere, at det er ikke det, bestyrelsen har ønsket, forklarer Palle Øvlisen til avisen.

Striden mellem direktøren og bestyrelsen skyldes flere episoder. Bl.a. Palle Øvilsens forslag om at lukke butikker på Bøgetorvet og flytte dem til Vollsmose Torv for dermed at forbedre torvets omdømme. Forslaget er blevet anbefalet i rapporten "Fremtidens Vollsmose", som Odense Kommune står bag. Bestyrelsen har dog afvist forslaget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109