23948sdkhjf

Endnu mere bydel indvies

Endnu en milepæl er nået i udviklingen af den nye bydel Trylleskov Strand, hvor det sidste af 25.000 læs jord er kørt på Trylleskovs støjvold.
For 3 år siden startede opførelsen af den afskærmende støjvold mod motorvejen. På nogenlunde samme tidspunkt blev bydelen åbnet mod strandvejen med sanering af Karlstrup Strandvej.

På mandag den 17. december, kan Solrød Kommune så glæde sig over, at de sidste læs jord er kørt på Trylleskovs støjvold. I alt 25.000 læs jord er således tilkørt for at få støjkravene opfyldt til kommende boliger på bydelens arealer nærmest motorvejen. Udover støjdæmpningen, vil de kommende boliger også få udsigt til græssende kvæg på de store markarealer som er skabt på bagsiden af den 11 meter høje og 1,5 km lange støjvold.

Trylleskov Strand skal rumme op til 750 boliger. Heraf skal 75 være parcelhuse, og resten skal være tæt-lav og etageboliger. Bydelen ligger imellem den nyrenoverede Karlstrup Strandvej, Køge Bugt Mortorvejen, Cementvej og Markstien.

Også åbning mod syd
På mandag vil bydelen også blive åbnet mod syd, ved færdiggørelsen af kommunens nyeste rundkørsel på Cementvej. Herfra vil den nye cykelsti langs Tværvej – udført med 40 % støtte fra statens Cykelpulje.

Borgmester Niels Hörup vil den 17. december 2012, forestå den officielle indvielse af den samlede færdiggørelse, og som borger har du også mulighed for at komme forbi kl. 15 på mandag og se resultatet af det store samlede anlægsarbejde.

Der vil være ris a la mande og æbleskiver til de første fremmødte, og hertil en kop varm kaffe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093