23948sdkhjf

Centralt torv renoveres i Odder

Odder byråd har afsat 8,5 mio. kr. til renoveringen af Polititorvet i Odder. Dog i en udgave som adskiller sig fra den oprindeligt planlagte.
Siden starten af 2009 har Odder Kommune arbejdet med planer om at renovere Polititorvet, men først i løbet af 2013 bliver planen realiseret.

På byrådets møde den 10. december blev der afsat 8,5 mio. kr. til projektet, som bl.a. har afventet en afklaring af ejerforholdene for den gamle politistation.

Efter at dette er faldet på plads, kunne der laves lokalplan for området, og nu har byrådet bevilget pengene til anlægsarbejdet.

Planen ændres og pølsevognen vendes
Det er ikke det oprindelige projekt fra 2009, der bliver realiseret. I samråd med projektets rådgivere, har forvaltningen vurderet, at det ville koste knapt 10 mio. kr. at realisere det oprindelige projekt, og der er derfor lavet et projekt, der på flere punkter afviger fra dette oplæg.

Bl.a. er et element med vandkunst gledet ud, og der er foretaget mindre ændringer i materialevalg. Med ændringerne er budgettet nu i alt 8,5 mio. kr.

Som en del af renoveringen af Polititorvet, blev det vedtaget at den stedlige pølsevogn renoveres og drejes 180 grader, så den får indgang mod åen og desuden får et lille udendørs serveringsareal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.83