23948sdkhjf

Nyt Om Navne: Nyansættelser i byggeriet

Læs i dag om nye medarbejdere hos Alectia, FSB, Grontmij, keflico, Orbicon, Raunstrup, Tetris / Rasmus Friis og VMC Pitzner
Alectia
Michael Bach-Holck er ansat som VVS-ingeniør i Aarhus-afdelingen, hvor han er tilknyttet afdelingen Installationer Nord. Michaels kernekompetencer er projektering af VVS og ventilation i byggeri, nybyggeri og renovering, og p.t. arbejder han med ventilation på Det Nye Universitetshospital i Skejby. Han har en baggrund hos bl.a. AI-Gruppen A/S, DAI-Gruppen A/S samt Lokalenergi Handel A/S.

Amira El-Khattam er ansat som ingeniør i Virum med tilknytning til afdelingen Building. Hun er færdiguddannet som civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet i 2012 og har undervejs været ansat som studentermedhjælper hos MT Højgaard A/S og E. Pihl & Søn A.S.

Marin Elina Egholm er ansat som ingeniør i Virum og tilknyttes afdelingen Mechanical Engineering. Marins ekspertiseområde er hospitalsbyggerier, herunder renrum og laboratorier samt udarbejdelse af konkurrenceprojekter og projektledelse. Hun har blandt andet været ansat hos Leif Hansen Rådgivende Ingeniørvirksomhed samt Moe & Brødsgaard. Hos sidstnævnte har hun som projektleder stået for flere om- og nybyggerier af hospitaler i Danmark

Carsten Johansen er ansat som el-ingeniør i Virum, hvor han indgår i en faggruppe, der leverer rådgivning om vedvarende energi inden for bl.a. solceller. Endvidere deltager Carsten i en projektgruppe til løsning af større el-projekter for pharmaindustrien. Carsten er uddannet stærkstrømsingeniør og har 25 år som selvstændig elinstallatør på CV’et.

FSB
Københavns største almene boligselskab har ansat to nye bygningskonstruktører.

Aino Jørgensen og Mikkel Madsen skal pr. 1. januar 2013 medvirke til optimering af FSB’s drift og sikre, at der bliver prioriteret rigtigt, når der skal renoveres i boligafdelingerne. (Kilde: Licitationen).

Grontmij
Brian Møller-Larsen, 33 år, er ansat som projektleder i afdelingen Contamination Management i Aarhus. Her skal han primært arbejde med projekter inden for bygningsforurening (asbest, PCB og bly). Brian Møller-Larsen har senest været projektleder hos Kingo Karlsen A/S, hvor han arbejdede med tilsvarende opgaver (Kilde: Børsen).

Keflico A/S
Kenneth H. Sand er ansat som Account Manager pr. 1. november 2012 og skal betjene industrikunder i Midtjylland, Sønderjylland og på Fyn.

Kenneth H. Sand har en bred erfaring inden for træbaserede pladeprodukter og hårdttræ fra inventar- og køkkenindustrien. Han er endvidere uddannet maskinsnedker og produktionsteknolog.

Orbicon
Kennet Strøm Jensen, 29 år, er ny bygningskonstruktør i Nordjylland, hvor han skal arbejde med energimærkning og -renovering, projektering af byggesager og esco-opgaver. Han kommer fra en stilling hos Brix og Kamp A/S (Kilde: Licitationen).

Mitra Shirvani Isaksen, 43 år, er ansat som ny ingeniør i afdelingen for Vandforsyning i Aarhus, hvor hun skal arbejde med plan- og beskyttelsesmæssige perspektiver i relation til vandværker og forsyningsselskaber. Hun har tidligere arbejdet hos bl.a. Cowi og Tre-For (Kilde: Licitationen).

Hans-Martin Olsen, 44 år, er ansat som ny projektleder i Aarhus, hvor han skal stå for forundersøgelser og projektledelse inden for vandområdet. Han har tidligere været ansat i Aarhus Amt, Natur & Miljø og i Kolding Kommune (Kilde: Licitationen).

Raunstrup
53-årige Henrik Egeskov Kjærbye er ansat som projektchef i kalkulationsafdelingen. Han er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra en stilling som tilbudsleder/projekteringsleder hos STB Byg A/S i Vejle. Derudover har han blandt andet 15 års ansættelse hos NCC bag sig.

Hos Raunstrup får Henrik Egeskov Kjærbye sagsansvaret fpr processen fra prækvalifikation til afgivelse af tilbud samt den efterfølgende projekteringsledelse frem til sagen overdrages til produktionen. En af de første opgaver bliver som ansvarlig for konkurrenceforløbet på en ny sciencebygning på ca. 1.300 m² for Horsens Statsskole.

Tetris A/S / Rasmus Friis A/S
De to selskaber har over de seneste måneder udvidet med fem nye medarbejdere. Søren Bonhjem er ansat som regnskabsansvarlig og Søren Daugaard som projektchef, mens Malene Bang, Christian Damm og Kasper Fredberg alle er ansat som byggeledere.

VMC Pitzner
Steffen Larsen er ansat som ny sælger i Middelfart-afdelingen. Han er oprindelig uddannet værktøjsmager og har 15 år i den fynske udlejningsbranche bag sig og er dermed endnu en rutineret rotte som supplement til afdelingsleder Jørn Rauf Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079