23948sdkhjf

Stort tømrerfirma drejer nøglen

Kurt Kirkegaard A/S fra Krogager ved Billund er gået konkurs. Omkring 50 ansatte er blevet fritstillet, mens 20 er fulgt med over i et nyt selskab.
Et par store byggesager med fejl i materialeleverancerne samt en underleverandør, som ikke har været tilstrækkelig ansvarsforsikret.

Det er ifølge JydskeVestkysten årsagen til, at tømrerfirmaet Kurt Kirkegaard A/S er gået konkurs. Indehaveren, det tidligere folketingsmedlem Kurt Kirkegaard, forklarer til avisen, at de samlede omkostninger fra byggesagerne overstiger virksomhedens egenkapital. Han har derfor ikke haft andre muligheder end at indgive konkursbegæring.

Firmaet beskæftigede før konkursen 70 medarbejdere, og 50 af disse, fortrinsvist tømrere, er nu fritstillede. De resterende 20 følger med over i et nyt selskab:

- Vi fortsætter hos nogle gamle kunder, og så skal vi ud på markedet og skaffe nye kunder, siger Kurt Kirkegaard til JydskeVestkysten om planerne med det nye selskab, der også hedder Kurt Kirkegaard.

Kurt Kirkegaard A/S arbejdede før konkursen på byggerier for Lego, KG Hansen og Billund Boligforening. Kurt Kirkegaard håber, at andre firmaer vil være interesserede i at overtage disse opgaver og de nogle af de fyrede tømrersvende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093