23948sdkhjf

CO2-neutral bydel har fat i stor investor

Vision Gammelsø, en byudvikling til 7-8.000 beboere i Hedehusene, som skal være prototypen på fremtidens bæredygtige og CO2 neutrale by, er i kontakt med en seriøs investor.
Planerne om et nyt bæredygtigt boligområde ved Gammelsø i Hedehusene, Vision Gammelsø, rykker stadig nærmere. Nu er der kontakt til en stor investor til det ambitiøse projekt:

- Vi har fået fat i en seriøs investor, som jeg ikke kan sige, hvem er. Men det er en stor investor, for det er mange hundrede millioner, der skal på bordet. De interesserede er dog kommet helt af sig selv, for det er et spændende projekt, hvor man kan bygge helt nye boliger fra grunden relativt tæt på København, hvor alt andet er udbygget, siger Bjarne Kogsbøll næstformand i styregruppen og byrådsmedlem i Høje-Taastrup til SN.dk.

Planlægning frem til første spadestik
Udviklingen af projektet pågår stadig, hvorfor det ifølge Bjarne Kogsbøll vil blive muligt for en kommende investor at på indflydelse på planlægningen.

Høje-Taastrup Kommunes målsætning med Vision Gammelsø er bl.a., at bydelen skal udvikles efter bæredygtige principper og blive prototypen på fremtidens bæredygtige og CO2 neutrale by. Arbejdet med Vision Gammelsø skal ligeldes bidrage til at løfte hele Hedehusene by.

Bydelen skal indeholde 2.500 boliger med plads til 7-8.000 nye indbyggere. Her skal bl.a. opføres passivhuse, klasse-1-byggeri og lavenergi- lejligheder parallelt med, at der udbygges med vedvarende energiforsyning til hele området.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095