23948sdkhjf

Rejsegilde ved fodboldfest

Samtidig med at spillerne gik ind på AutoC Park Randers for sidste gang inden julepausen, blev det første spadestik officielt taget til stadionets nye nordtribune.
Arbejdet med at opføre den nye nordtribune på stadion i Randers er nu for alvor gået i gang. Før superligakampen mellem Randers og Esbjerg den 8. december kunne fans og spillere fejre, at det officielle første spadestik blev taget.

Gravemaskinerne har for længst indtaget stadion og den gamle tribune er væk. Med spaden i jorden kan fundamentet nu støbes og byggeriet for alvor gå i gang. Går alt efter planerne er tribunen klar til september 2013 – kort efter premieren på fodboldsæsonen 2013-14.

Læs mere: Einar Kornerup vinder stadion-byggeri i Randers.

- Jeg er glad for, at vi nu – med dette spadestik – igangsætter færdiggørelsen af den modernisering og udbygning af stadion, der blev påbegyndt i 2005, sagde borgmester Henning Jensen Nyhus i forbindelse med at spaden blev sat i jorden.

Det gjorde han sammen med Jan Hørby, direktør for det fælles investorselskab Nordtribune Aps. Og Brian Sørensen, fankoordinator ved Randers FC.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094