23948sdkhjf

Flere boliger og ny Irma i Ørestad

Dagligvarebutikken Irma sin første butik i Ørestad City. Butikken ligger i bunden af byggeriet Puls, hvor lejlighederne er blevet udlejet i rekordfart.
Irma vurderer nu, at der i Ørestad er det rigtige kundegrundlag, og derfor åbner dagligvarekæden sin første butik på hjørnet af Edvard Thomsens vej og Arne jacobsens Allé i stueetagen af boligbyggeriet Puls.

- Der bliver lidt højere til loftet end i andre Irma butikker. En flot, anderledes indretning, men med alle de kendte og friske varer. Vi glæder os til, at så mange som muligt kommer forbi og hilser på os til åbningen den 13. december, fortæller kædedirektør Jesper Uggerhøj fra Irma.

Boliger, supermarked og café
Irmabutikken ligger i bunden af udlejningsbyggeriet Puls, som er opført af investeringsselskabet Ceraco. Byggeriet er indflytningsklart til nytår 2012/2013 og rummer 108 lejligheder på 66 - 134 m2. Udlejningen har været en stor succes for Ceraco. Der er allerede udlejet over 95 procent af lejlighederne, og Ceracos direktør Ernst Michaelsen forventer, at huset snart er helt fyldt op:

- Vi havde selvfølgelig regnet med, at udlejningen ville gå godt – men det her har oversteget alle vores forventninger. Der var lidt stille i starten, men nu kommer der adskillige seriøse henvendelser dagligt på lejlighederne, siger Ernst Michaelsen.

Foruden Irma kommer stueetagen også til at rumme en ny café, som forventes at åbne allerede til marts. Ejeren af caféen er den samme, som driver den succesfulde café 8-tallet i Ørestad Syd.

Med udsigt over Kalvebod Fælled
Der er også stor interesse for at bo i Ørestad Syd, mærker Arkitektgruppen, som står bag boligprojektet Skovhuset. Skovhuset kommer til at ligge vest for 8TALLET og rækkehusene helt på kanten af Kalvebod Fælled.

Der skal i alt opføres 91 boliger i byggeriet, men foreløbig har Arkitektgruppen kun sendt 16 boliger på markedet – og der er underskrevet 10 endelige købsaftaler på få uger. Derfor er Arkitektgruppen også ved at gøre klar til, at yderligere 16 boliger sendes på markedet.

- Det glæder os, at den positive udvikling af Ørestad Syd fortsætter – den nye bydel tager nu for alvor form. Arkitektgruppen har gennem en årrække bygget boliger i Ørestad, og det er vores klare opfattelse at vi på grunden i Ørestad Syd har mulighed for at opføre nogle af de bedst beliggende boliger i hele Ørestad til en attraktiv pris, siger udviklingsdirektør Tony Christrup fra Arkitektgruppen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094