23948sdkhjf

International entreprenør gør fremskridt

Arbejdet med at få sporet klar på strækningen mellem Farris og Sommersted i Sønderjylland skrider planmæssigt frem på trods af den hårde frost.
Der er blevet arbejdet i døgndrift med at få udskiftet de 11.000 sveller, der blev ødelagt på strækningen mellem Farris og Sommersted. Arbejdet er nu afsluttet, og så fortsætter Banedanmark i samarbejde med entreprenøren, Balfour Beatty, med at foretage de øvrige udbedringer af sporet, så det igen kan blive klar til togdrift.

Det gælder blandt andet færdiggørelse og udskiftning af sporskiftet i Farris, en justering af en 7 km lang jernbanestrækning, samt justering af kørestrømmen og det sikringstekniske anlæg. Hele ombygningen af den knap syv kilometer lange jernbanestrækning forventes fortsat at være færdig, så sporet er klar til passager- og godstrafik onsdag den 19. december.

- Der er rigtig god fremdrift i arbejdet, men vejret er stadig en udfordring. Det har været meget koldt, og fortsætter det med hård frost, kan det skabe problemer - eksempelvis når der skal svejses, eller når sporet skal justeres. Men vi forventer stadig, at sporet står klar til morgentrafikken den 19. december, så der igen kan køre gods på banen, og så juletrafikken ikke bliver påvirket, siger sporchef Steen Kristensen, Banedanmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079