23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arkinord A/S
Mogens Christian Pedersen og Jørn Casper Sørensen er udtrådt af bestyrelsen hos Arkinord A/S (kilde: BIQ.dk).

Arkinord A/S er et nordjysk arkitektfirma med kompetencer inden for rådgivning inden for arkitektur, design, byggeledelse, bygherrerådgivning, lavenergi m.m.

Boligselskabet Sct. Jørgen
Johannes Stensgaard er med virkning fra årsskiftet blevet udnævnt til ny formand for Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg-Kjellerup. Han afløser Jørn Cato Nielsen, som trækker sig efter 19 år på posten.

Læs også: Ny formand for midtjysk boligselskab

Dansk Arkitektur Center
Marius Sylvestersen er blevet som ansvarlig for Dansk Arkitektur Centers nye forretningsområde DAC/Scenarios (kilde: Børsen).

Danzafe A/S
Henrik Frithiof Nielsen er blevet ansat som administrerende direktør hos Danzafe A/S. Han kommer fra en stilling som CEO hos Manner Metal. Samtidig er Bent Nielsen blevet ansat som regnskabschef og Bjarke Ibsen som indkøbs- og logistikchef.

Danzafe A/S er grossistvirksomhed inden for blandt andet adgangskontrolsystemer, låsesystemer, beslag og nøglebokse.

Det Nye Universitetshospital (DNU)
Søren Kaae Overgaard er fra 2. januar 2013 blevet ansat som ny byggechef i Projektafdelingen for byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Århus (DNU). Han kommer fra en stilling som projektchef for MT Højgaard i forbindelse med byggeriet af Musikkens Hus i Aalborg.

Læs også: DNU henter byggechef i MT Højgaard

FLSmidth & Co. A/S
Thomas Schulz er med virkning fra senest 1. juni 2013 blevet ansat som administrerende koncerndirektør hos FLSmidth & Co. A/S.

Han kommer fra en stilling som koncerndirektør for forretningsområdet "Construction" hos Sandvik.

Fyns Kran Udstyr
Carsten Møller Sørensen er blevet ansat som administrerende direktør hos Fyns Kran Udstyr i stedet for Jackie Bøllingtoft.

Læs også: Vagtskifte hos Fyns Kran Udstyr

Henning Larsen Architects A/S
Martin Aalling Delfer er indtrådt som bestyrelsesformand hos Henning Larsen Architects A/S i stedet for Henrik Elliot Nyegaard. Samtidig er Carsten Malby indtrådt i indtrådt som næstformand. Sidst men ikke mindst er Peer Teglgaard Jeppesen udtrådt af direktion (kilde: BIQ.dk).

NCC Construction Danmark A/S
Arne Rousing er udtrådt af direktionen hos NCC Construction Danmark A/S (kilde: BIQ.dk).

NCC Construction Danmark A/S beskæftiger sig med byggeri, anlægsopgaver og projektudvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094