23948sdkhjf

Udbud i forskerpark annulleret

Ejendomsselskabet Den Fynske Forskerpark A/S, som har bygget Forskerparken Odense, har besluttet at annullere et udbud på opførelse af en ny etagebygning i Cortex Park.
Det nu annullerede udbud var begrænset udbud i omvendt totalentreprise, og Den Fynske Forskerpark havde udvalgt fem entreprenører i en prækvalificeringsproces.

Ejendomsselskabets bestyrelse har genovervejet, hvilken form og proces der i det konkrete projekt bedst sikrer ejendomsselskabet mulighed for at præge byggeriet og de enkelte byggefaser, samt sikrer mulighed for en større brugerinddragelse i processen. Det oplyser ejendomsselskabet på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at ejendomsselskabet finder, at de anførte hensyn i det konkrete projekt vil kunne varetages bedre ved at annullere det nuværende udbud, og genudbyde byggeriet som fx en totalrådgivningsydelse, hvor de efterfølgende entrepriser udbydes i mindre klumper som enten fagentrepriser eller storentrepriser.

Ser gerne lokale håndværkere deltage
- Bestyrelsen og jeg ville gerne have haft ramt rigtigt med udbuddet første gang, men vi måttet sande, at den entrepriseform vi har brugt, reelt ikke sikrer os den løbende indflydelse, som vi ønsker. Derfor har vi truffet den beslutning, at annullere det igangværende udbud, og starte forfra, siger bestyrelsesformand Jørgen Clausen.

- Med hensyn til brug af lokale håndværkere kan jeg oplyse, at ejendomsselskabet er underlagt udbudsreglerne, men jeg ser selvfølgelig gerne, at de lokale håndværkere byder ind på de opgaver, der bliver udbudt. Det er dog også klart, at de lokale håndværkere i overensstemmelse med udbudsreglerne skal konkurrere på lige vilkår med øvrige håndværkere – uanset hvor de kommer fra, fortsætter Jørgen Clausen.

Med henblik på at sikre behørig inddragelse af interessenter vil ejendomsselskabet nu igangsætte en proces, der skal sikre mulighed for involvering og aftryk på det samlede forløb og det endelige projekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078