23948sdkhjf

Salgsmuligheder i Viborg Kommune

Entreprenører, håndværkere og andre, der ønsker at byde på offentlige kontrakter inviteres til møde om udbud, indkøb samt anlægs- og vedligeholdelsesopgaver for Viborg Kommune.
Viborg Kommune køber hvert år varer og tjenesteydelser - og har anlægs- og vedligeholdelsesopgaver - for mange millioner. Viborg Kommune og Viborgegnens Erhvervsråd inviterer nu til et morgenmøde den 17. december på Rådhuset, hvor du kan høre om salgsmulighederne for de private virksomheder i kommunen.

Økonomidirektør Klaus Christiansen vil orientere om Viborg Kommunes udbuds- og anlægsprogram for årene 2013-2016, og derefter giver indkøbschef Tina Bjørnholt gode råd i forbindelse med kommunale indkøb. Hun fortæller om, hvordan muligheder udnyttes bedst muligt, og hvor vigtigt det er at følge alle retningslinjer nøje, når man byder på offentlige opgaver.

Leder af Ejendomme og Energi, Per Pedersen, sætter fokus på, hvordan man afgiver tilbud på opgaver i Viborg Kommune, og hvordan kommunen udvælger entreprenører til vedligeholdelsesopgaver på kommunale ejendomme og institutioner. Desuden orienterer Per Pedersen om de forventede vedligeholdelsesopgaver i 2013.

Til slut vil Advokatfuldmægtig Charlotte Mozart Ernst fra Advokatfirmaet Dahl gennemgå en ”How to-guide” i tilbudsafgivelse på offentligt udbudte opgaver, herunder samarbejde med andre private virksomheder.

Deltagelse i mødet er gratis og forbeholdt virksomheder i Viborg Kommune.

Tilmelding til mødet er nødvendig og foregår til Viborgegnens Erhvervsråd på ver.dk eller telefon 8725 5151.

Læs mere på: viborg.dk/db.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094