23948sdkhjf

Nyt boligområde i Holstebro

Forsøgsbyggeri i form af et energineutralt punkthus i op til fem etager er et kernepunkt i en ny lokalplan præsenteret af Holstebro Kommune.
Efter ønske fra den nuværende grundejer er der udarbejdet et forslag til lokalplan for et nyt boligområde i Tingagerparken i Holstebros sydøstlige udkant.

Byrådet i Holstebro har således vedtaget et forslag til kommuneplantillæg og lokalplan for området. Området tæller ca. 6,7 hektar. Den nordlige del af området er stort set udbygget med rækkehuse og parcelhuse, mens den sydlige del er ubebygget.

Baner vejen for forsøgsbyggeri
Med lokalplanforslaget ændres størstedelen af området fra rækkehusbebyggelse i op til 10 meters højde til en parcelhusudstykning med en maksimal byggehøjde på 8,5 meter. Parcelhusene skal som minimum opføres som lavenergibyggeri.

I områdets vestlige del udlægges et mindre område til etagebebyggelse, og der gives her mulighed for at opføre et forsøgsbyggeri i form af et energineutralt punkthus i op til 5 etager, med en maksimal byggehøjde på 17 meter.

Lokalplanen stiller krav om, at alt byggeri i området som minimum bliver opført som lavenergibyggeri i henhold til gældende bygningsreglement.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095