23948sdkhjf

Arbejdsmiljø i højsædet for nyindkøb

Siden overtagelsen af Svogerslev Materielcenter for nogle år siden, har Pitzner udskiftet alt materialet.
Der har været fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø ved de mange nye indkøb af materiel hos Pitzner.

Med de nye indkøb er alt materiel fra overtagelsen af resterne af Svogerslev Materielcenter for nogle år siden nu udskiftet, og Pitzner har en fuldt opdateret flåde af både anlægsmaskiner og mindre materiel.

- Vi har udskiftet en del materiel, som faktisk fungerede helt fint, men som bare ikke er up-to date i forhold til sikkerhed og arbejdsmiljø. Producenterne udvikler hele tiden, og derfor er der simpelthen kommet bedre materiel på markedet, siger salgschef Kern Wandal.

- Vi har købt en del vibrationsmateriel, hvor vi har valgt Atlas Copo, fordi det ligger i top i forhold til vibrationer og støj. Vi har også fået en del nedbrydningsmateriel, hvor vibrationer og støj også er en vigtig faktor. På en del af disse typer materiel er der begrænsninger på, hvor længe man må arbejde med materiellet afhængig af vibrationsniveauet, så det nye grej forbedre både arbejdsmiljøet og øger effektiviteten, siger Kern Wandal.

Blandt de nye indkøb hos Pitzner er også Bejco minidumpere, som også er valgt på baggrund af sikkerhedsforhold. Kern Wandal forklarer, at Arbejdstilsynet har haft meget fokus på sikkerheden ved minidumpere, fordi der har været en dødsulykke med denne type maskine. Derfor er valgt en danskproduceret minidumper, fordi producenten med salgschefens ord er foran på hele sikkerhedspakken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078