23948sdkhjf

Møde om Frederiksbergs største områdefornyelse

Frederiksbergs hidtil største områdefornyelse af Nordre Fasanvej-kvarteret til 40 mio. kr. er på dagsordenen ved et dialogmøde den 5. december.
Hvordan gør vi Nordre Fasanvej til et fantastisk sted at bo, færdes og arbejde? Det er det helt store spørgsmål, når Frederiksberg Kommune onsdag afholder dialogmøde om områdefornyelsen af Nordre Fasanvej-kvarteret.

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har reserveret 13 mio. kr. til projektet, og Frederiksberg Kommune giver det dobbelte. Det betyder, at der er 40 mio. kr. at gøre godt med. Områdefornyelsen består af flere etaper og går rent fysisk i gang sommeren 2013. Hele fornyelsen forventes at tage cirka fem år og være helt færdig i 2018.

- Området udgør syv procent af Frederiksberg Kommunes samlede areal, og hver tolvte Frederiksberg-borger bor der, så forbedringerne kommer til at kunne mærkes af rigtigt mange mennesker. Derfor ser jeg frem til aftenens fire workshops, hvor alle kan byde ind med idéer. De vil kvalificere arbejdet, siger formand for Frederiksberg Kommunes By- og Miljøudvalg, Jan E. Jørgensen, der ser frem til indsatsen i området

De fire workshops forløber under titlerne: byrum og grønne områder, veje, stier og trafik, livskvalitet i hverdagen samt netværk og forbindelser.

Mødet afholdes d. 5. december kl. 19 til 21 i AKB Stjernens beboerhus Bryggeriet på Nordre Fasanvej 122A på Frederiksberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094