23948sdkhjf

Skab vækst i byggebranchen

Aalborg Kongres og Kulturcenter danner rammen om en konference, der sætter fokus på den nyeste viden inden for byggeriet.
Byggebranchen er under forandring og alle aktører – bygherrer, rådgivere og håndværkere – bliver mødt af nye krav om digitalisering, nye arbejdsprocesser og metoder. Afgørende er, at både små og mellemstore virksomheder følger udviklingen for at fastholde konkurrenceevnen i et presset marked.

UCN Byggeri & Business er derfor gået sammen om en konference, der under overskriften ”Skab vækst i byggebranchen” sætter fokus på ny viden. Dagen er sammensat af en række spændende oplæg og krydret med networking og ølsmagning.

DAGENS PROGRAM:
Kl. 13.00
Forandringer i byggebranchen = forandringer i den enkelte virksomhed.

Hvordan håndteres forandringer i små og mellemstore virksomheder, således at virksomhedens langsigtede strategier og værdier sikres gennem kortsigtede kvalitetsmæssige og økonomiske gevinster? Hvilke forandringer står vi overfor? Bedre bundlinje og tilfredse kunder. Global og national konkurrencedygtighed.

Centerchef René Martin Larsen, Center for Byggeri & Business

Kl. 13.30
Det Digitale Byggeri – nye krav og nye muligheder

Er du og din virksomhed klædt på til at møde kravene til digitalisering af byggeriets processer? Et mål med digitaliseringen er at opnå større effektivitet, kvalitet og konsistens i interne og eksterne processer i virksomhedens produkter og ydelser.

Vil en virksomhed fremover arbejde for det offentlige skal virksomheden være i stand til at honorere de digitale bygherrekrav. Konsulent Mads Carlsen, Center for Byggeri & Business... universitetshospital i Aalborg

Et så stort byggeri som det nye universitetshospital i Aalborg Øst er et godt eksempel på en omfattende planlægning, hvor såvel myndigheder som fagfolk er inddraget i de forskellige faser af byggeriet. Projektkonkurrencen er nu overstået, og projekteringen er igangsat.

Få et indblik i Projektafdelingens arbejde og en status på projektet.

Projektchef Niels Uhrenfeldt, Region Nordjylland.

Kl. 15.30
Skal Væksthus Nordjylland understøtte dine kommende udfordringer?

Hos Væksthus Nordjylland kan du få kortlagt dine forretningsmuligheder af et stort hold uvildige konsulenter. Du kan trække på vores viden indenfor bl.a ledelse, salg, bæredygtighed og meget mere.

Vi vil gerne være med til at investere i dine udviklingsplaner gennem en række målrettede vækstprogrammer, og vi åbner døren til et stort netværk af rådgivere.

Vækstkonsulent John Windbirk, Væksthus Nordjylland

Kl. 15.50
Networking, ølsmagning og let anretning

Tilmelding senest den 3. december på www.vhnordjylland.dk. Prisen er 150,- pr. deltager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078