23948sdkhjf

Spaden i jorden på 3.658 m² afklaringscenter

Første spadestik blev d. 28. november taget til Morsø kommunes nye Afklaringscenter Øster Jølby af socialudvalgsformand Anton Toft og borgmester Lauge Larsen.
Byggeriet kommer til at bestå af ny opførelse af et afklaringscenter med to teams med hver 12 værelser og tilhørende fællesfaciliteter.
Herudover opføres servicefaciliteter med produktionskøkken, spisesal, personalefaciliteter og lokaler til administration og diverse birum samt udhus.

Der bliver etableret 24 værelser, og det samlede etageareal bliver på i alt 2.320 m² sammenbyggede beboelseshuse med hver 12 boliger samlet om et fælles opholdsareal. Centerbygningen der forbinder boligfløjene vil indeholde lokaler til et dagcenter for demente samt diverse lokaler til administration og personale. Bebyggelsens samlede areal vil blive på 3.658 m².

Skal stå klar til november næste år
Hver beboer vil få sin egen private lejlighed med badeværelse, soveværelse og stue med tekøkken. I hver boliggruppe vil der udenfor den private lejlighed være fællesfaciliteter i form af fælles spise- og opholdsstue, køkken, grovkøkken samt bryggers.

Byggeriet opføres i fagentreprise i samarbejde med Arkitektgruppen Limfjorden. Byggeriet forventes klar til ibrugtagning i november 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079