23948sdkhjf

Pitzner genopfører russisk katedral i Tivoli

En miniatureudgave af Vasilij-katedralen i Moskva indgår i Jul i Tivoli. AGJ Pitzner har haft katedralen på lager fra sidste år og har nu genopført den
En vigtig del af jul er tradition og genkendelse, og hvis gæsterne genkender Vasilij-katedralen i Tivoli, er det ikke mærkeligt. Det er nemlig præcis den samme katedral, som også var et centralt element i russisk jul i Tivoli sidste år.

Pitzner byggede den gang katedralen op af enkeltmoduler og elementer med henblik på, at den skulle pilles ned igen, når Jul i Tivoli sluttede ved udgangen af december. Derefter har Pitzner opbevaret de over 300 bygningsdele til katedralen med de ni tårne og nu opstillet dem i Tivoli igen.

Hurtigere end sidste år
- Bygning og opbevaring af miniatureudgaven af Vasilij-katedralen er et led i det udmærkede samarbejde, som vi har med Tivoli og som omfatter en række andre ydelser. Opbygningen af katedralen gik denne gang noget hurtigere, dels fordi vi har prøvet det før, og dels fordi vi sidste år fik nogle erfaringer omkring den omfattende logistik. Over 300 bygningsdele - eksempelvis de ni tårne i hver fem dele - kræver en veltilrettelagt proces, fortæller projektsælger Karsten Jørgensen, AGJ Pitzner.

Katedralen blev denne gang bygget op i løbet af ca. 10 arbejdsdage, og en hurtig opstilling er vigtig for de mange andre projekter, som skal håndteres under klargøringen af Jul i Tivoli. Katedralen er på 330 kvadratmeter og rækker 22 meter op i den russiske by på Plænen i Tivoli.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078