23948sdkhjf

Vesthimmerlands VVS etablerer sig i Aars

En ny VVS-virksomhed etablerer sig i Aars. Selskabet har bl.a. købt aktiviteter ud af de nuværende Himmerlands VVS og Vesthimmerlands VVS ApS.
Det nyetablerede selskabet, der ejes af direktør Thomas Lucassen, VVS tekniker Heine Bøg Jørgensen og Gjøl VVS A/S, får navnet Vesthimmerlands VVS A/S.

Selskabet får adresse på Messevej 16 i Aars, lokaler der tidligere har været benyttet af Himmerland VVS ApS, der er et af de firmaet, som selskabet har købt aktiviteterne ud af.

Ledelse med stort lokalt netværk
Thomas Lucassen vil sammen med Heine Bøgh Jørgensen fremover stå for den daglige ledelse af selskabet. Begge er lokale og velkende ansigter i Aars og med mange års erfaring inden for branchen. Gjøl VVS A/S, Aabybro vil være repræsenteret af Claus Vinter i ledelsen, men han vil fortsat have domicil i Aabybro.

Claus Vinther har tillige et godt netværk i og indgående kendskab til Aars-området, idet han i perioderne fra 1994 – 2002 og igen fra 2005 – 2007 var afdelingsleder i det nu lukkede Himmerlands VVS.

Sparekassen Himmerland har deltaget aktivt i dannelsen af det nye VVS-selskab, og har til fulde levet op til deres lokale engagement, og vil derfor også være det nye selskabs fremtidige pengeinstitut.

Kan klare store opgaver
- Vesthimmerlands VVS A/S vil fra starten af have 12 ansatte, men forventer hurtigt at udfylde det vakuum, som konkursen efter Himmerlands VVS har givet i området, herunder vil synergien med Gjøl VVS give et godt fundament med en samlet mandskabsstyrke på 40 ansatte, så ingen opgave er for lille eller for stor, udtaler Thomas Lucassen.

- Vi arbejder med fremtidssikrede vand, varme og sanitetsløsninger, fortæller Heine Bøgh Jørgensen, og fortsætter:

- Og vi er hos Vesthimmerlands VVS A/S den lokale professionelle samarbejdspartner og aut. reparatør indenfor VVS-installationer, blikkenslagerarbejde, fjernvarme, solvarme, jordvarme, oliefyrsservice, gasservice, kloakarbejde og smedearbejde.

Allerede etableret samarbejder
Kundekredsen består blandt andet af private, industrivirksomheder, bygge- og entreprenørvirksomheder, ejendomsudviklere, ejendomsselskaber, boligselskaber, fjernevarmeselskaber, offentlige selskaber, kommuner, regioner, kirker m.fl.

Thomas Lucassen kan fortælle, at Vesthimmerlands VVS A/S allerede har etableret samarbejde med en række lokale virksomhedskunder, halvoffentlige- og offentlige selskaber samt private kunder, så vi er godt i gang, men glæder os utrolig meget til at udbygge kundekredsen i hele Vesthimmerland og ikke mindst i Aars.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094