23948sdkhjf

Håndslag på Center for Sundhed

Regionrådsformand Bent Hansen og Holstebro-borgmester H. C. Østerby underskrev mandag en samarbejdsaftale om Center for Sundhed, som kræver en investering på ca. 200 mio. kr.
Samarbejdsaftelen indeholder mange nye værdier og visioner for det fremtidige samarbejde, der skal gøre centret til model for kommende sundhedscentre i landet.

Center for Sundhed, der skal bygges på Hostrupsvej i Holstebro, projekteres til ca. 12.000 m² til praktiserende læger, speciallæger, kommunale sundhedstilbud og til en akutklinik, der skal drives af Region Midtjylland. Det forventes, at der skal investeres ca. 200 mio. kr. i centret.

Læs mere: Stort Holstebro-projekt tættere på realisering.

Byggeri begynder i 2014
Aftalen fastlægger de kommunale og regionale funktioner, der skal være i centret. Derudover indeholder aftalen syv konkrete udviklingsprojekter, som på tværs af forvaltningerne skal medvirke til, at der afprøves helt nye veje i udviklingen af Det Nære Sundhedsvæsen.

Efter planen skal byggeriet af Center for Sundhed starte i begyndelsen af 2014. Første etape ventes færdig i første halvdel af 2015, og i løbet af 2016 skal byggeriet stå helt færdigt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109