23948sdkhjf

Kildeparken fejrer stor områdefornyelse

Det store ja til renoveringsplanerne for over 1.000 boliger i Kildeparken - helhedsplanen Kildeparken 2020 - i det østlige Aalborg blev fejret på utraditionel vis.
De mere end 2.500 beboere i Himmerland Boligforenings afdelinger på Blåkildevej, Fyrkildevej og Ravnkildevej, kaldet Kildeparken, kunne lørdag stå op til morgenbrød og morgenavis bragt til døren.

Mellem kl. 7 og 8 lørdag morgen sørgede frivillige forældre og børn fra fodboldklubben KB81 og håndboldklubben HK89 Båndbyerne for at sætte en pose med rundstykker og nyheder om renoveringsprojektet foran hver lejlighed eller gårdhus i Kildeparken som tak for det store ja og for det engagement og interesse, det store renoveringsprojekt nyder fra beboernes side.

Inden klokken 7 blev de mere end 5.000 rundstykker, nyhedsbreve og aviser sorteret og pakket af Himmerland Boligforenings morgenfriske personale i Sundheds- & Kvartershuset midt i Kildeparken.

Renoveringer for 1,3 milliarder
Afstemningsresultatet betyder, at 2013 og 2014 bruges til at planlægge og projektere byggeriet, i fald Aalborg Byråd vælger at godkende Skema A inden årsskiftet. Det kan betyde en byggestart i Kildeparken i sidste halvdel af 2014.

Renoveringsprojektet i Kildeparken er med sine 1,3 mia. kr. et at danmarkshistoriens største.

Læs mere: Kæmpemæssig fornyelse af det østlige Aalborg.

Afstemningsresultatet var henholdsvis 83, 88 og 89 procent ja-stemmer i de tre berørte afdelinger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141