23948sdkhjf

Stærk faglig profil til Gulvbranchen

Dansk Byggeri har ansat Torben Hessing-Olsen som ny konsulent for det fagtekniske arbejde i Gulvbranchen.
Det er et branchekendt ansigt, der fremover skal stå i spidsen for Gulvbranchens samarbejde med entreprenører og leverandører. Dansk Byggeri har ansat Torben Hessing-Olsen til betjening af Gulvbranchen, og han kommer fra en mangeårig stilling som adm. direktør i det anerkendte gulvfirma P. Rasmussen og sønner, og han skal fremover bidrage til at skærpe gulvbranchens profil.

Samtidig sætter Dansk Byggeri med ansættelsen Torben Hessing-Olsen en tyk streg under ønsket om at styrke det fagtekniske arbejde i Gulvbranchen.

- Vi glæder os til samarbejdet. Torben kommer med en betydelig faglig ballast, både i kraft af uddannelsen som civilingeniør og på grund af hans store erfaring med arbejdet inden for byggeriet generelt og gulvfaget i særdeleshed, siger branchechef Anders Hjorth Jensen, Dansk Byggeri og fortsætter:

- Torben bliver et stort aktiv for Gulvbranchen, idet han både har den faglige og personlige gennemslagskraft, der skal til for at kunne stå spidsen for det tekniske samarbejde mellem entreprenører og leverandører.

En organisation der samler gulvfaget
Torben Hessing-Olsen skal i første omgang styrke og udvikle aktiviteterne i Gulvbranchens fagtekniske udvalg, som udgør en af hjørnestenene i branchearbejdet mellem gulvbranchens leverandører og entreprenører. De tekniske udfordringer inden for de forskellige gulvmaterialer udvikler sig hele tiden, og her skal Gulvbranchen hele tiden være på forkant med udviklingen.

- Efter mange gode år som gulventreprenør glæder jeg mig til at få mulighed for at dykke mere ned i de gulvtekniske emner. Gulvbranchen spiller en afgørende rolle for, at gulvfaget fremstår som én stærk part inden for byggeriet, og med den erfaring jeg kommer med, mener jeg at kunne bidrage yderligere til den position, siger Torben Hessing-Olsen.

Torben er uddannet civilingeniør og kommer fra en mangeårig stilling som adm. direktør i gulvfirmaet P. Rasmussen og sønner A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078