23948sdkhjf

Byggros igen på opkøb

For anden gang på få uger udvider Byggros sin forretning gennem opkøb. Denne gang er det Millag ApS. i Skærbæk, der indlemmes i koncernen.
Med virkning fra den 1. november 2012 har Byggros overtaget Millag ApS., der har specialiseret sig som rådgiver og leverandør indenfor færdigsvejste membranløsninger til bl.a. deponier, indpakning af faskiner, gyllelaguner og overdækning af gylletanke.

Millag blev stiftet i 2011, da Bent Aagesen overtog aktiviteterne fra det tidligere Agrobase i Vojens.
Han er imidlertid netop rundet 60 år, og for at fremtidssikre aktiviteterne har han nu valgt at overdrage selskabet. Såvel Bent Aagesen som de øvrige medarbejdere fortsætter under den nye ejer.

- For mig er det vigtigt at få overleveret al den viden, som jeg har opbygget – først i Agrobase og siden hen i Millag – til en virksomhed, som, jeg ved, vil kunne føre mine idéer ud i verden. Jeg har undervejs haft stor hjælp af et uformelt samarbejde med Byggros. Det er derfor helt naturligt, at Millag fremadrettet er en del af Byggros-koncernen, hvormed jeg kan koncentrere mig om at udvikle hovedforretningen i Millag, fortæller Bent Aagesen.

Hos Byggros vurderer administrerende direktør Anders Kjeld, at Millags profil vil være med til at styrke koncernens position som leverandør af nicherelaterede løsninger til industri og byggeri. Han fortæller, at opkøbet er resultat af en længerevarende dialog mellem de to virksomheder:

- Vi er i forvejen specialiseret indenfor bygge og anlæg, men har gennem årene fravalgt svejste membraner. Millag har hele tiden været i spil for os, og vi har gennem de sidste par år haft en løbende dialog omkring et fremadrettet samarbejde. Bent Aagesen har bevist at fokus på kvalitetsbevidste løsninger giver resultater og at det ikke er nogen hindring at eksportere membranløsninger ud over landets grænser. Den unikke kompetence som er opbygget i Millag passer perfekt ind i vores struktur, hvor især Byggros selskaberne i Danmark, Sverige og Norge kan støtte op om selskabet, siger Anders Kjeld.

Købet af Millag er Byggros’ andet på kort tid. Således blev INJA Miljøteknik fra overtaget med virkning fra den 22. oktober. Læs også: Byggros på opkøb i Odense
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078