23948sdkhjf

Nyt medborgerhus i Felsted

Aabenraa Kommune har købt Damms Gård i Felsted og går nu i gang med at indrette medborgerhus i bygningen.
Aabenraa Kommune har købt ejendommen, og en gruppe Felsted-borgere har sammen med Aabenraa Kommune og Oesten Ingeniører og Arkitekter gennem det seneste halve år arbejdet med, hvordan Damms Gård skal indrettes til medborgerhus.

Huset indrettes med mødelokaler, køkkenfaciliteter og depoter. Der skal være et større mødelokale i den tidligere rejsestald, og der bliver mulighed for indretning af et væresteds-bibliotek. På længere sigt kan der indrettes flere lokaler på 1. sal.

De lokale borgere og foreninger kommer til at kunne bruge huset til forskellige arrangementer, for eksempel it-cafe, foredrag, møder, kurser, lottospil, udstillinger og koncerter.

Klar til brug sidst i 2013
Projekteringen af ombygningen går for alvor i gang nu, og håndværkerne rykker ind i begyndelsen af 2013. Damms Gård, som har adresse på Gråstenvej 12, forventes taget i brug i slutningen af 2013.

Etableringen af medborgerhuset er en del af projektet ”Områdefornyelse i Felsted”, som får støtte fra LAG gennem Landdistriktpuljen, og som får byfornyelsesmidler, der administreres af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Derudover bidrager Aabenraa Kommune til projektet, der blandt andet også omfatter fornyelse på Torvet og Gråstenvej.

Renoveringen af Damms Gård støttes endvidere af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078