23948sdkhjf

Nye boligområder i Middelfart nye kommuneplan

Middelfart kommune skal inden udgangen af 2013 vedtage en ny kommuneplan, som får fokus på at skabe rammerne for en bæredygtig udvikling i byerne.
Middelfart kommune skal inden udgangen af 2013 vedtage en ny kommuneplan. Planen vil være en delvis revision af den eksisterende Kommuneplan 2009 – 2021.

Fokus i kommuneplan 2013 vil ifølge Planstrategi 2011 være at skabe rammerne for en bæredygtig udvikling i byerne og på landet.

Udlæg af to nye boligområder
Af Planstrategi 2011 – Middelfart Kommune fremgår det, at byudvikling som udgangspunkt skal ske ved byfortætning og omdannelse, f.eks. ved at udtjente erhvervsområder omdannes til områder med blandede funktioner. de nye områder skal planlægges, så der er varierede boligområder og fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Der skal i højere grad arbejdes med at udnytte stationsnærhed ved planlægning af bolig- og erhvervsområder. vi skal sikre at de eksisterende kvaliteter, f.eks. bevaringsværdige bygninger og områders kvalitet og identitet, bevares ved såvel byfortætning som ”barmarksbyggeri”.

Det fremgår endvidere af planstrategien, at udgangspunktet i den kommende kommuneplanrevision er at udnytte de i forvejen udlagte byudviklingsområder. Byrådet lægger dog op til en omfordeling af erhvervsområderne samt udlæg af to mindre boligområder.

Ønsker input til kommuneplan 2013
Inden planlægningen ændres, ønsker kommunen at høre borgernes mening. Forslag og ideer til det forestående planarbejde med de foreslåede ændringer i arealudlæggene skal sendes til teknik@middelfart.dk eller Teknisk Forvaltning, Østergade 21, 5580 Nørre Aaby, senest den 30. november 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078