23948sdkhjf

51.000 m² DNU-byggeri på vej i udbud

Der er nu sat dato på, hvornår projektet "Psykiatri i DNU" sendes i EU-udbud. Vinderen af det store projekt ventes offentliggjort omkring årsskiftet 2013/14.
Med Region Midtjyllands psykiatriplan fra 2008 er det besluttet, at psykiatrien i Risskov skal flytte til Det Nye Universitetshospital i Aarhus.

I øjeblikket gennemfører projekt "Psykiatri i DNU" en indledende brugerproces, der skal føre frem til et udbudsmateriale for opførelsen af et nyt psykiatrisk hospital i tilknytning til DNU-projektet samt et salg af de eksisterende bygninger i Risskov.

- Vi er godt i gang med både de afklarende brugerprocesser, afdækninger af forhold omkring de eksisterende bygninger i Risskov og kontakten med myndighederne omkring et kommuneplantillæg for området i Risskov, siger projektleder Lene Stadil, Projektafdelingen for DNU.

- Og der begynder også at vise sig interesse fra markedet om dette enestående projekt, hvor vi sammen med en privat aktør skal skabe moderne rammer om fremtidens psykiatriske behandling, fortæller projektlederen.

Det er planen at, udbudsbekendtgørelsen offentliggøres den 20. december 2012. Tidsfristen for at ansøge om prækvalifikation til udbuddet er den 11. februar 2013. Arealrammen for nybyggeri i projektet er 51.000 m² brutto.

Tidsplan for Psykiatri i DNU
Forberedelse
Udarbejdelse af foreløbigt udbudsmateriale samt planlægning af brugerinddragelse og arbejde med lokalplanrammer i samarbejde med Aarhus Kommune. Marts 2012 - årsskiftet 2012/2013

Prækvalifikation
Offentliggørelse af udbudsbekendtgørelse i EU-tidende. Frist for ansøgning: 11. februar 2013. Prækvalifikation af deltagere: Februar-marts 2013.

Dialog
Afholdelse af dialogmøder med hver af de prækvalificerede tilbudsgivere. Minimum 4-6 møder med hver tilbudsgiver: Marts-juli 2013.

Tilbud
Udarbejdelse af endeligt udbudsmateriale sker i august-september 2013. Efter dialogfasen opfordres tilbudsgiverne til at afgive et endeligt tilbud. Det sker i september-oktober 2013. Region Midtjylland evaluerer herefter tilbuddene i oktober-november 2013. Godkendelse i Regionsrådet og den efterfølgende standstillperiode vil finde sted omkring årsskiftet 2013/2014.

Projektering
Efter at vinderen er fundet og kontrakten indgået primo 2014, skal det vindende projekt gennemarbejdes og efterfølgende igangsættes projekteringen af byggeriet.

Byggeperiode
Byggestart forventes at blive igangsat 2015 med aflevering ultimo 2018.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094