23948sdkhjf

Furesø rådhus - nybyggeri eller renovering

Beslutningen om en rådhusløsning i Furesø Kommune er snævret ind til et valg mellem nybyggeri i enten Farum eller Værløse, eller en renovering af rådhuset i Værløse.
I april nedsatte byrådet i Furesø Kommune et udvalg, der har analyseret forskellige muligheder for en ny samlet rådhusløsning og placering.

Dette arbejde er nu mundet ud i tre scenarier, som der skal tages stilling til. Udvalget har bestået af både politikere og ansatte fra Furesø Kommune.

Nybyggeri eller renovering
De tre mulige rådhusløsninger og placeringer, som der nu arbejdes videre med, er:

Frederiksborgvej i Farum, ved Værløse Station eller på Stiager i Værløse. Dvs. et nyt rådhus i Farum, et nyt i Værløse eller en renovering af Værløses nuværende rådhus.

Konkrete planer i 2013
Det der kendetegner alle forslagene er, at de forenkler borgernes adgang til det offentlige ved at samle de administrative funktioner. Alle tre forslag ligger desuden centralt i forhold til offentlig transport, og alle tre forslag vil, set over en tredveårig periode, være positive økonomisk scenarier i forhold til i dag.

Byrådet træffer beslutningen om det videre arbejde i december, og planerne for et nyt rådhus skal derefter konkretiseres i 2013, inden en endelig beslutning træffes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078