23948sdkhjf

Håndværkerfradraget skaber arbejde hos PN Tømrerfirma

PN Tømrerfirma i Randers er blandt de håndværksvirksomheder, der har fået flere opgaver og ansatte takket være BoligJob-ordningen.
En netop offentliggjort rundspørge viser, at 72 procent af håndværksvirksomhederne oplever, at de har fået flere opgaver på grund af BoligJob-ordningen. Og på den baggrund vurderer Dansk Byggeri, at BoligJob-ordningen vil give ca 5.000 job i år.

Læs mere: Undersøgelse: Håndværkerfradrag skaber 5.000 job i år.

PN Tømrerfirma i Randers er blandt firmaerne, som både har fået mere at lave og ansat nye medarbejdere takket være BoligJob-ordningen. Det skriver Randers Amtsavis.

Frygter for fremtiden
Særligt i opgaver hos private villaejere har direktør i firmaet, Mulvad Madsen, oplevet et mindre ordreboom. Og de ekstra ordrer, som kan tilskrives BoligJob-ordningen, har efter direktørens vurdering været basis for en til to ekstra arbejdspladser i tømrerfirmaet.

Og interessen for at udnytte fradragsordningen ser ud til at være stigende, nu tættere man kommer på ordningens udløb:

- Vi kan jo se, at ordrerne for alvor er begyndt at komme nu, hvor vi nærmer os deadline for udløbet af boligjobordningen, og der er da også en del af vore kunder, der har fortalt os, at det var muligheden for at trække håndværkerlønnen fra på selvangivelsen, der har været afgørende for, at de har besluttet sig for renovering, siger Claus Mulvad Madsen til Randers Amtsavis.

Netop derfor frygter han også, hvordan firmaet kommer til at stå efter nytår, hvor der ikke er nær så mange ordrer i bogen som nu.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079