23948sdkhjf

Forebyggelse sender VVS’ernes fravær ned

VVS’ernes sygefravær er reduceret siden tilbuddet om gratis, forebyggende behandling blev indført på vvs-overenskomstens område i 2007. Det viser ny forskning.
VVS-teknikeres og blikkenslageres korte sygefravær er faldet med op til syv procent siden tilbuddet om gratis, forebyggende behandling i 2007 blev indført på vvs-overenskomstens område.

Det viser ny forskning, som er gennemført på Syddansk Universitet (SDU) med baggrund i PensionDanmarks sundhedsordning, ifølge fagbladet Electra .

Til gavn for virksomheder og samfund
- I flere år har vores medlemmer og virksomheder givet udtryk for, at adgangen til hurtig og gratis forebyggende behandling via sundhedsordningen er med til at forhindre både kortere og længerevarende sygeforløb. Vi er derfor glade for, at det nu også er dokumenteret videnskabeligt, at sundhedsordningen er til gavn for den enkelte, for virksomhederne og for samfundet, siger administrerende direktør Torben Möger Pedersen fra PensionDanmark til Electra.

Analysen, der er den første af sin art i Danmark, viser også, at det største fald i sygefraværet ses hos lønmodtagere ansat i store virksomheder.

Ovenstående er et sammendrag af artiklen ’Det betaler sig at forebygge’, som er skrevet af Klaus A. Jensen og tidligere har været bragt i fagbladet Electra.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125