23948sdkhjf

Amerikansk gigant i dansk entré: Køber dansk ingeniørvirksomhed

Køber ser stor vækst i brandingeniørbranchen efter ændringer i certificering

Danske Brandgruppen, en ingeniørvirksomhed med speciale i brandrådgivning, er netop blevet overtaget af kapitalfondsejede Jensen Hughes, en international spiller inden for brandsikkerhed og risikobaseret ingeniørvirksomhed.

Opkøbet er den amerikanske gigants første på det danske marked, hvor nylige ændringer i certificering forventes at føre til vækst i brandingeniørbranchen, fremgår det i en pressemeddelelse om handlen.

Brandgruppen blev etableret i København i 2021 af direktørerne Thomas Schleidt, Allan Hansen og Nicholas Brogaard.

I 2021/22, hvor senest tilgængelige årsrapport er fra, havde selskabet et overskud før skat på 9,8 mio. kr. og en bruttofortjeneste på 20,1 mio. kr. Firmaet har otte ansatte.

Vækstforventninger og ny afdeling

Fra Brandgruppens ledelse fremhæver man medarbejdernes nye karrieremuligheder samt mulighed for at arbejde med brandsikkerhed på de allerstørste projekter i verden - både fra kontorer i Danmark og som udstationeret over hele verden.

– Som en del af Jensen Hughes teamet får vores ansatte muligheden for at arbejde på komplekse projekter og udvide deres erfaringer og kvalifikationer indenfor brandrådgivning. Vi fortsætter den normale drift i løbet af integrationsprocessen som en enhed med to brands, lyder det om processen og forventningerne.

På det sociale medie LinkedIn oplyser det opkøbte selskabs ledelse også, at man med forventning om yderligere efterspørgsel og vækst, som man "er overbevist om vil vokse sammen med fusionen med Jensen Hughes", åbner en afdeling mere i Aarhus.

Jensen Hughes har hovedkontor i Maryland, USA. Firmaet rådgiver i USA, Europa og resten af verden indenfor brandsikkerhed af alle typer af byggerier, anlægsprojekter og oplag. Selskabet tæller mere end 1.500 specialister, der arbejder med brandsikkerhed og projekter i over 100 forskellige lande.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11