23948sdkhjf

Direktør takker af hos udvikler, men forlader ikke skuden

Strategien ændres også på grund af udviklingen i markedet 

Efter tre år i spidsen for ejendomsudvikleren Alfa Development, stopper Jan Kristensen som adm. direktør. I stedet bliver han del af selskabets bestyrelse per 1. maj 2023.

– Vi respekterer hans beslutning og ser frem til at nyde godt af hans stærke kompetencer inden for blandt andet asset management, nu fra en post i bestyrelsen, siger Andreea Kaiser, bestyrelsesformand, i en meddelelse om direktørstoppet.

Rekrutteringen af en afløser er ifølge udvikleren sat i gang og forventes på plads snarest muligt.

Ny strategisk retning

Ændringerne i ledelsen falder sammen med en justering af strategien i Alfa Development, der de seneste år har haft fuld fart på opkøb af grunde i København, Aarhus og Stockholm og med at færdiggøre store projekter i IrmaByen, Lyngby, Herlev og i Malmø.

Med, lyder det, den aktuelle markedsudvikling med faldende boligpriser og høje byggepriser koncentrerer firmaet nu indsatsen om udviklingen på de nyindkøbte grunde. Desuden prioriteres videreudvikling og markedsføring af firmaets stærke koncepter inden for co-living.

– Nu handler det om at få eksekveret på udviklingen af de relativt store områder både i og uden for byen, vi har købt i de senere år, siger Jan Kristensen, som påpeger, at rokade og strategiskifte kommer på et godt tidspunkt for ledelsen, der kan sætte yderligere fokus på kompetencer inden for by-, ejendoms- og konceptudvikling.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157