23948sdkhjf

Nordjysk el-entreprenør fuldfører generationsskifte på tragisk baggrund

To ledende medarbejdere ejer nu 100 pct. af el-entreprenøren

Planerne om et stafetskifte i toppen og i ejerkredsen af den nordjyske el-entreprenør Steen Jørgensen El-installation A/S var allerede sat i værk. Men da stifteren, Steen Jørgensen, omkom i en ulykke i sommeren 2021, blev processen pludselig fremskyndet. 

Nu er skiftet så fuldendt.

Adm. direktør Michael Saxtoft og teknisk direktør Mats Bach Nilsson har nemlig overtaget det fulde ejerskab i virksomheden, der udfører el- og teknikentrepriser på større bolig- og erhvervsbyggerier.

- På trods af Steens tragiske og alt for tidlige bortgang er vi lykkedes med at fastholde den positive udvikling i virksomheden. Det er vi meget tilfredse med, og fremtiden tegner lys. Allerede nu har vi opgaver til udførelse i 2023, der svarer til hele omsætningen i et normalt år, siger Michael Saxtoft i en pressemeddelelse.

Efter dødsfaldet var det Mats Bach Nilsson, der stod for den daglige drift af virksomheden, har Licitationen - Byggeriets Dagblad tidligere beskrevet. Han fortsatte i rollen som teknisk direktør, da Michael Saxtoft kom til. Michael Saxtoft blev hentet ind for at sikre den fremtidige vækst.

Splittet i to

Ejerskiftet i Steen Jørgensen El-Installation er trådt i kraft pr. 1. februar 2023, hvor familien til Steen Jørgensen har solgt sin ejerandel til Michael Saxtoft og Mats Bach Nilsson. De ejer nu hver 50 pct.

Steen Jørgensen El-Installation leverer el- og teknikentrepriser til større bolig- og erhvervsbyggerier. På trods af sit nordjyske udgangspunkt henter Steen Jørgensen El-Installation langt størstedelen af sine opgaver på Sjælland.

Steen Jørgensen El-Installation er grundlagt i 1988 i Skagen og har udelukkende beskæftiget sig med entrepriser siden 2020, hvor forretningsområderne entreprise og service blev adskilt og placeret i hvert sit selskab; henholdsvis Steen Jørgensen El-Installation A/S og Steen Jørgensen El-Service ApS.

Som følge af generationsskiftet drives de nu videre som to selvstændige virksomheder. Steen Jørgensen El-Installation er ved samme lejlighed flyttet fra Skagen til Kattegat Silo i Frederikshavn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094