23948sdkhjf

Nyt Om Navne: Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Alectia, Arkitektfirmaet Nord, Dansk Boligbyg, Georg Berg, Moland Byggevarer, Pitzner, Unidrain og Zero Bolig.
Alectia
Heidi Birch er ansat som ingeniør med tilknytning til Water and Environment East, hvor hun primært kommer til at arbejde med drikkevandsdistribution. Heidi Birch blev færdiguddannet miljøingeniør fra DTU i 2007 og har netop færdiggjort en ph.d. under DTU Miljø om overvågning af miljøfremmede stoffer i regnvandsafstrømning.

Arkitektfirmaet Nord
Peter Kjeldsen, 41 år, er blevet ansat som bygningskonstruktør. Han er udlært tømrer og har 14 års erfaring fra rådgiverbranchen. Peter Kjeldsen kommer senest fra en stilling hos Exners Tegnestue og er hentet til Arkitektfirmaet Nord for at styrke tegnestuens kompetencer indenfor erhvervs-, bolig- og kulturbyggeri. Peter er uddannet BIM koordinator og hans primære arbejdsområde bliver projekteringsledelse, projektering og fagtilsyn.

Dansk Boligbyg
Bo Dam Jensen, 47, er pr. 1. oktober tiltrådt som produktionschef i Dansk Boligbyg, Roskilde. Han er uddannet akademiingeniør med 23 års bred erfaring i byggebranchen. Bo Dam Jensen får fra starten ansvaret for færdiggørelsen af et projekt i Valby med 88 lejligheder og tilhørende beboerhotel, der skal afleveres til bygherren primo 2013.

Jørn Nørlem, 47 år, er pr. den 1. oktober ansat som projektleder i Dansk Boligbyg, Hobro. Her bliver han sagsansvarlig for byggesager i hoved- og totalentreprise med ansvar for kalkulation og budgetoverholdelse, samt for kontrahering med bygherrer, rådgivere og underentreprenører. Fra 2007 og frem til ansættelsen hos Dansk Boligbyg var Jørn Nørlem selvstændig som stifter og medejer af Nørlem & Rasmussen A/S. Han har beklædt flere chefstillinger i byggebranchen, siden han blev uddannet som ingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Horsens i 1989.

Georg Berg A/S
Pr. 1. september er Matti Brøndsted ansat som afdelingsleder for den ene af Georg Bergs styringsafdelinger. Han kommer fra en stilling som afdelingschef hos MT Højgaard.

Matti Brøndsted er uddannet struktør og bygningskonstruktør og har efterfølgende taget flere lederkurser. I den styringsafdeling, som Matti har fået ansvaret for, er der fire byggeledere udover Matti. Afdelingen udfører alle former for byggeri i hoved- og totalentrepriser.

Moland Byggevarer
Med ansættelsen af Anders Bilstrup forstærker Moland Byggevarer A/S i Skive den eksterne salgsafdeling og intensiverer indsatsen i Sydjylland og på Fyn. Anders Bilstrup, 34 år, har mange års erfaring fra leverandørleddet og har således på forhånd stort kendskab til de tømmerhandlere og byggemarkeder, som han nu får sin daglige gang hos. Anders Bilstrups område kommer, ud over Fyn, til at strække sig i en linje syd for Aarhus/Esbjerg.

Pitzner Gruppen
Gela Nielsen, 41 år, er ansat som intern salgsassistent hos AGJ Pitzner i Sorø. Hun kommer fra en tilsvarende stilling hos Cramo A/S, hvor hun også har arbejdet med udlejning af skure og moduler. Tidligere har hun været ansat hos BMS gennem ni år bl.a. med administrative opgaver og salgssupport indenfor lifte. Gela Nielsen er uddannet byggetekniker og kender dermed forretningsgangene på forskellige typer byggepladser.

Robert Outzen, 44 år, er ansat som klargøringsmand hos VMC Pitzner i Brabrand. Han kommer fra et job som kørselsleder, hvor han disponerede 20 biler hos Unicon Beton. Robert Qutzen skal hos VMC Pitzner arbejde med arbejdsplatforme både i forbindelse med ind- og udlevering samt klargøring.

Sandy Ingemansen, 44 år, er ansat som pladsmand hos VMC Pitzner i Hedehusene. Han kommer fra et job som chauffør hos Pierre.dk autolakering, og forud for det var han chauffør hos Dansk Overflade Teknik. Sandy Ingemansen er uddannet tømrer og arbejdede i en årrække som tømrersvend. Hos VMC Pitzner vil har arbejde med tjek af materiel ved ind- og udlevering samt klargøring af materiel.

Unidrain A/S
Carsten Brandt, 40 år, er tiltrådt som projektkonsulent pr. 17. september 2012. Han er bosiddende i Herning og kommer fra køkkenbranchen. Carsten Brandts opgave bliver at bearbejde projektmarkedet og til enhver tid at have det komplette overblik over hvilke projekter, der er aktive i distriktet Jylland og sikre, at Unidrain bliver foreskrevet, leveret og monteret på alle relevante projekter.

Anders W. Christensen, 49 år, er tiltrådt som konsulent pr. 17. september 2012. Han er bosiddende i Aars og kommer fra køkkenbranchen. Anders W. Christensens opgave bliver at bearbejde og servicere grossister, installatørkæder, badudstillinger, flisebutikker og køkkenforretninger etc.

Zerobolig
Pernille Beck er ansat til at måle effekten af Zeroboligs arbejde med gratis energivejledning til boligejere i Sønderborg-området. Pernille er 22 år og nyuddannet markedsføringsøkonom fra Erhvervs Akademi Sydvest i Sønderborg med afsluttende hovedopgave om netop Zerobolig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078